Beoordelingen van Mr. Vegan Foodbar Groningen

Recente recensies

5.0
Gerty
27 januari 2023
Laura
25 januari 2023

Eten was nog lekker heet toen ik eraan begon. Altijd heerlijke burgers en de kroket en bitterballen zijn ook top. Nog nooit een fout met de bestelling gehad. Mijn favoriete eettentje.

Berdien
22 januari 2023

het eten was heerlijk, echter hebben we drie kwartier langer moeten wachten dan het geplande uur tot de bezorging, en dat was echt veel te lang.

Marieke
19 januari 2023

Altijd lekkere burgers! Echt goed knapperige zoete aardappel frietjes ook.

Joni
17 januari 2023

Heerlijk eten

Jorik Bons
15 januari 2023

Altijd snel, warm en heerlijk! En die gratis burger bij een volle spaarkaart smaakt helemaal geweldig! Absolute aanrader!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Sandra
14 januari 2023

De friet was koud en slap. Het broodje om de burger was oud, uitgedroogd. En ook de burger was koud. Niet voor herhaling vatbaar.

Paul
9 januari 2023

Het beste wat je als veganist kan wensen! Wat heerlijk eten. Er zijn wel dingen uitverkocht, maar de keuze blijft groot. Tip is om op tijd te bestellen, want het duurt meestal een uur voor er word aangebeld. Maar als die bel dan gaat, dan tref je eerst een vriendelijke lach van een van hun bezorgers, en dan: smullen maar!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Liesbeth
9 januari 2023
Eric
8 januari 2023

Mensen, probeer dit gewoon eens een keer. Of je nou wel of niet vegan bent. Lekker belangrijk. Laat het stigma en de zogenaamde vooroordelen die hier bij horen gewoon even los. Dit is gewoon heerlijk voedsel. Ik heb een kapsalon besteld en het was echt om je vingers bij af te likken.

wiegmann
7 januari 2023

Super lekker, goed warm en op de vooraf gemeldde tijd bezorgd. ook de zoete aardappel frites waren top. hooguit zou er bij de sushi een soja sausje en wasabi of zo bij kunnen.

Hinte
31 december 2022

Was lekker maar geen kaas. Vega kaas had ik wel verwacht jammer

Nicky
28 december 2022
Eelke
24 december 2022

Yummy!

Laurens
21 december 2022
Bianca
21 december 2022

We bestelden een kapsalon, Gooise friet, uienringen en bitterballen. Alles kwam warm en goed knapperig aan, ook al wonen we aan de rand van de stad. (Bij eerdere bestellingen was dit niet altijd zo, dus dit is enorm verbeterd.) De bitterballen waren wel een beetje geplet, maar daar ontkom je denk ik niet aan. Zeker voor herhaling vatbaar!

Eric
19 december 2022

Geweldig ! Waarom zul je nog een gewone kapsalon eten. Echt heerlijk eten. En niet eens duur.

Rebecca Scheltens
18 december 2022

Vriendin had me aangeraden om hier een keer te bestellen. Na meer dan een uur gewacht te hebben werd mij verteld dat mijn bestelling eraan kwam en dat het al in een warmte tas zat want het was druk (wat totaal begrijpelijk is). Toen ik eenmaal mijn bestelling binnen had bleek alleen het drinken en de mayo niet in de tas te zitten hierdoor dus nogmaals gebeld om dit te melden. Meteen na het ophangen van dat telefoontje bleek mijn eten zo koud te zijn dat de hele pret er wel van af was. Heel veel kunnen weggooien dus en zonde van het geld

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Iris
15 december 2022

Super lekker, grote portie (kapsalon) en vlot bezorgd!

Mirela
14 december 2022

Vandaag voor het eerst bij jullie besteld. Ik ben echt iemand die gek op sushi is en pokebowls maar deze pokebowl was gewoon niet lekker. Dit was gekookte rijst met verse producten erop waardoor de pokebowl gewoon smaakloos is. Zelfs het sausje maakt het er niet beter op als de rijst gewoon geen smaak heeft, waardoor ik €13.95 erg zonde van mijn geld vind. Studentenmenu met zoete aardappel was zeker voor herhaling vatbaar en aan te raden!

Anne
13 december 2022

Erg lekker

Leonie
11 december 2022

Super toevoeging aan het bestelassortiment. Goede kwaliteit en niet duur. Aanrader!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Renske
10 december 2022
Eelke
10 december 2022

Double classic, brilliant idee!

Henk
3 december 2022
Jeroen
3 december 2022
Leonie
2 december 2022
Mirthe
1 december 2022

De bezorging duurde veel langer dan verwacht en toen het eindelijk aankwam miste een deel van de bestelling. Daarnaast was het broodje droog en zat er heel veel saus op. Verder wel prima.

Jiska
29 november 2022

Moesten dik anderhalf uur wachten op het eten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Suus
25 november 2022

Altijd lekker. Alleen waren ze de truffelMayo vergeten. Verder prima!

Sander
21 november 2022

Wel een verrassing als je burgers in groen en rood brood komen maar dat neemt niet weg van het feit dat het prima (fastfood) burgers zijn. Ik denk dat het belangrijk is deze recensie binnen het kader van de intentie te lezen. Ze doen geweldig werk vegan eten voor hun doelgroep snel, betaalbaar en lekker te bereiden. Ik vond de nasmaak erg matig en houd niet bijzonder van frituur smaak dus van daar dat ik de kwaliteit een 4 geef. In vergelijking tot een restaurant gaat het richting de 3 maar in vergelijking met de grote ketenen richting een 5! De bezorger gaf me ook een andere bestelling mee die hij spoedig weer op kwam halen. Het eten was al aan de koude kant maar het was buiten ook -3 dus het is een moeilijke gegevenheid.

DG
20 november 2022
Anoniem
19 november 2022

Een beetje te spicy maar verder weer helemaal top!

Flo
18 november 2022

Ik heb mijn eten nooit ontvangen. Naar 2 uur, 4 keer gebeld en gezegd dat het niet meer bezorgd hoefde te worden. Naar 3 uur bevestigd bekommen dat het onderweg is, maar er is ook hier nooit iets angekommen.

Bas
18 november 2022

Na 2,5 uur nog steeds geen levering. Daarop heb ik de bestelling maar geannuleerd.

Edward
13 november 2022

De spicy hotdog, was echt spicy en heel lekker. De Japanse burger vond ik ook weer lekker.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

V
13 november 2022
Daniël
10 november 2022

The diner was very tasteful, big portion and ofc without any animal suffering. Would recommend 10/10

Nova
7 november 2022

Beste vegan burgers in Groningen, echt lekker. Bij eerdere bestellingen viel de patat soms tegen, maar de laatste twee keer was ook die prima. Beetje meer zout op de frites is het enige verbeterpunt. Verder echt fantastisch. 8/10

Christine
7 november 2022

Helaas was de sushi oud en er zat zand in mijn kapsalon (van de sla). Verder altijd wel lekker gegeten hier, dus was wel jammer.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Anne
3 november 2022
Durant Stalman
29 oktober 2022

Lekker en van genoten, aanrader

Maika
29 oktober 2022

Mmmmm lekker.

Eelke
28 oktober 2022

Heerlijk die Japanse burger!

Inge
28 oktober 2022

Echt super goed eten

Erwin Schrumpf
28 oktober 2022

Echt lekkere kapsalon, rijkelijk gevuld, lekkere shoarma! Bijna genoeg voor 2 personen. Aanrader.

Gea Broekema
27 oktober 2022
Anoniem
26 oktober 2022

Snelle bezorging, eten was warm. Goede smaak, genoten!

Celeste
25 oktober 2022

Supersnel bezorgd, lekker vers en goed warm. Royale portie friet bij het studenten menu

Alexandre
24 oktober 2022

Lekker eten!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Ester
23 oktober 2022

Erg lekkere maaltijd! Friet met bacon, een kroket, een hotdog, erg lekker! Helaas was de maaltijd lauw, en de kaas maakte de patat zompig. Ms de topping toch apart serveren? Wij bestellen in ieder geval wèl weer eens iets bij Mr Vegan Foodbar

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Lea-Marie Schick
23 oktober 2022

The delivery was quite long (about 60 minutes), but I really enjoyed the food!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Michelle
22 oktober 2022

Het eten is altijd goed en de bezorging snel

Vegan fan
20 oktober 2022

Heerlijke java curry, lekker pittig. En ook de kroket en bitterballen uitgeprobeerd, goede smaak en lekker krokante buitenkant

Kato
19 oktober 2022

Het was weer een heerlijk broodje kipburger zonder dierenleed!

Quinty
18 oktober 2022
Anoniem
15 oktober 2022

Heerlijk en goede kwaliteit

M.
15 oktober 2022

Gerecht miste een paar ingredienten die wel in de beschrijving staan. (Kaas,kidneybonen & paprika)

Fleur
14 oktober 2022

Het viel deze keer een beetje tegen. De cheesy fries waren gewoon ern grote portie patat. En de bitterballen waren ontploft. De dahl was prima en het chocoladetoetje heerlijk.

Sarah
14 oktober 2022

Top kwaliteit burgers! Erg smakelijk gegeten.

Maria
14 oktober 2022

de kwaliteit en bezorging helemaal top! helaas staat het bij de Mexicaanse kapsalon niet benoemd dat het een pittige gerecht is en de toegevoegde groene jalapeño staat niet benoemd tussen de ingrediënten.

Laura
13 oktober 2022
Robert
12 oktober 2022

Japanse Burger was net iets te gek voor me, maar verder altijd tevreden over het eten.

Wesley Pechler
7 oktober 2022

Vriendelijke bezorging precies op de afgesproken tijd! Zoete aardappel friet erg goed, gewone patat wat slapjes. Vegan kip nuggets heel lekker maar wel overpriced. Burgers goed zoals altijd!

Theo
6 oktober 2022

Zeer goede kwaliteit. Kan niet anders zeggen. Tevens ook goed en stevig verpakt.

Anoniem
3 oktober 2022
Arianne
27 september 2022

Heerlijk!

Es
26 september 2022

Super lekker eten en op tijd bezorgd, erg blij mee :)

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Bestelling
26 september 2022

Vond er persoonlijk wat veel saus op de burger maar voor de rest; heerlijk.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Marl
25 september 2022

Prima!

Nicole
23 september 2022

Gevaarlijk lekker!! ;-)

Anoniem
21 september 2022

De sweet hot dog is amazing, also I keep ordering with you guys for the onion rings

Sarah
20 september 2022

Ongelooflijk lekkere vegan kapsalon, kan het iedereen aanraden om een keer te proeven. Ook de burger beviel uitstekend. We geven het een 10!

Luke
18 september 2022

Goede burger! Bestelling duurde wat langer, maar de bezorger was vriendelijk

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

PS
17 september 2022

Koud

Ester
14 september 2022

Hartstikke lekkere burgers en dito patatjes! Zien er ook prachtig uit op de gekleurde broodjes. Vrij snel geleverd ook, helaas toch behoorlijk afgekoeld. Maar ik bestel zeker weer

sander
12 september 2022

veel kwaliteiten te vinden van een ‘traditionele’ snackbar. het bolletje van mijn kroket was bij voorbeeld tering droog, maar ik ben juist fan. lang leve dierenleed-vrije snacks!!!

Merel
9 september 2022

Lekker eten, grote hoeveelheden. Alleen iets te veel saus op de hamburger. Voor de rest was het erg goed!!

Eelke Aptroot
8 september 2022

Was heerlijk!

Ronald
6 september 2022

Eten was verassende goed!

Petra
3 september 2022

Erg lekker en toffe kleur burgerbroodjes!

Dorien
31 augustus 2022

- veel en lekkere friet - burgers waren oké Maar waarom zo’n chemisch eng uitziend groen broodje?! :(((

Emma
27 augustus 2022
Laura
25 augustus 2022
Maarten Inklaar
22 augustus 2022

Heerlijk gegeten, goed nagedacht over de verpakkingen en een vriendelijke bezorger!

D
19 augustus 2022

The best fast food in Groningen

Emma
17 augustus 2022
Freek
10 augustus 2022

Helaas was onze bestelling niet compleet, het drinken miste. Het eten was fantastisch!

M
8 augustus 2022
Rene Boer
7 augustus 2022

Jammer dat er geen kleine salade bij de bestelling zit.

Franziska Winna
6 augustus 2022

very friendly staff! the food tasted really fresh!

Michiel
3 augustus 2022
Joke
2 augustus 2022

Heerlijk eten, goede porties. Prijs voor de snacks misschien iets aan de hoge kant. Maar wel goede kwaliteit en smaak. Fijn ook dat alles in papier en karton verpakt is.

CMM
2 augustus 2022
Lemon
31 juli 2022

Delicious!

Rianne
31 juli 2022
Martin
30 juli 2022

Pita falafel en hamburger chicken besteld. Pita was niet meer dan falafel (beetje taai), komkommer, sla en een sausje. Burger idem. Niet bijzonder dus ! In mijn ogen moet je product bijzonder (lekker) zijn, zet het anders niet op je kaart! Volgende x gaan we ergens anders bestellen.

Linn
29 juli 2022

Snel bereid en super lekker!

Eelke
26 juli 2022

Prima hotdag, maar had nog wel spicier gemogen, wellicht met mosterd of curry.

Edward
25 juli 2022

Lekker bananen cake! De seaweed burger is mijn favoriet, erg lekker. Net zoals de Japanse burger (seaweed). Ik zal nog een keertje de andere burgers en gerechten uit proberen. Ben zeer tevreden over de kwaliteit :)

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Eric
16 juli 2022

Het duurde maar liefst 1,5 uur voor het eten bezorgd was. Maar het was wel enorm lekker. Wel jammer dat het zo lang duurde

Rob van Merle
10 juli 2022

Hamburger laag half uit elkaar. Jammer dat er toch nog plastic gebruikt wordt

Irma
8 juli 2022

Heerlijk eten!

Robby
7 juli 2022
Eelke
5 juli 2022

Goed belegde burger!

Shamira
1 juli 2022
Franke
26 juni 2022

Netjes verpakt, goed verzorgde porties, heerlijk gegeten en hele vriendelijke bezorger. Voor herhaling vatbaar als we weer in Groningen zijn!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

T
26 juni 2022
Niels
25 juni 2022

1 mayo vergeten maar de kwaliteit van het eten maakte dat meer dan goed

M
24 juni 2022

Het was heerlijk!

Jubinka
23 juni 2022

Netjes verzorgd, heerlijk gegeten. Volgende keer iets anders proberen.

Nick
23 juni 2022

Smaakte erg goed, goeie service. Kom snel weer terug!

Eelke Aptroot
22 juni 2022

Mmmm junkfood en precies op tijd klaar

Misha
19 juni 2022

Lekker en kwalitatief goed eten!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Eelke Aptroot
18 juni 2022

Was heerlijk!

Lin
17 juni 2022
Anouk
15 juni 2022

Heel erg lekker!!

Debby
15 juni 2022

Erg lekker, de tijdelijke BBQ Chic'n Burger mag best permanent worden. Opmerkingen ook fijn opgevolgd. Top!

Anoniem
14 juni 2022
Eelke Aptroot
13 juni 2022

Was heerlijk!

Aïsha
12 juni 2022

2e keer besteld. Weer super lekker. Stukje bananencake was ook zoo goed. Vaak vind ik dit soort "toetjes" bij restaurants erg tegenvallen. Dus de cake was een extra fijne verrassing

Suus
11 juni 2022

Erg lekker en snel bezorgd ZEKER een aanrader

Alynda
6 juni 2022

Heerlijk zoals altijd, alleen die zwarte broodjes zien er onappetijtelijk uit 🙊 Mss een idee om op het menu te zetten dat de seaweed burger crispy is? (Niet zoals dutch weed burger) dan had ik hem namelijk niet besteld, vind dat zelf niet lekker. Gewoon wat tips, keep it up!

Anoniem
4 juni 2022

Heerlijke burger! De patat was helaas wel slap, vooral de zoete aardappel frietjes.

Lisa
3 juni 2022

Heerlijke burgers en patat!

Aisha
3 juni 2022

Gewoon top. Heerlijk gegeten en zag er ook nog heel mooi uit.

Iris
1 juni 2022

Het eten was perfect!! Ik had een burger en zoete aardappel frietjes; allebei super lekker. Ook werd het helemaal optijd bezorgd.

Anouk
1 juni 2022

We hadden vier verschillende burgers, allemaal lekker, maar The Future Burger was wel echt duidelijk favoriet :)

Vrieling
25 mei 2022

Top

Rick
25 mei 2022

Super lekker gegeten, eten ziet top uit en is met veel zorg gemaakt. Uiterst vriendelijk personeel ook!

Hanna
21 mei 2022

Heerlijk eten voor een goede prijs en goede bezorging! Een verbeterpunt: de hoeveelheid kapsalon vonden we wat weinig. :-) gelukkig konden we de friet met elkaar delen zodat niemand hongerig de eettafel verliet. Beveel deze foodbar zeker aan!

Liam
20 mei 2022

Food was very tasty and delivered in a good condition. Very good vegan junk food, and I would definitely recommend it to others. Only complaint is that the portion of fries feels a little small for the price listed.

José Udinga
19 mei 2022
S.
17 mei 2022

Lekker eten, vriendelijk personeel, op tijd klaar. Top!

Vrieling
16 mei 2022

Lekker, patat was wat slof

Manon
16 mei 2022

In eerste instantie was de verkeerde burger bezorgd (kan gebeuren natuurlijk) en toen we daarover belde maakte ze er geen probleem van en bezorgde ze zo snel moggelijk de goede burger, en toen kregen we er zelfs gratis dessert bij! Al het eten was van hoge kwaliteit en super lekker, we gaan hier zeker vaker bestellen

Emily
15 mei 2022

Ik vond de saus en de falafel van de falafel bowl best wel pittig en dat stond er helaas niet in de beschrijving - zonder saus was de bowl iets smaakloos.

Jubinka
12 mei 2022

Heerlijke taart, hoogtepunt bananapie, wat was ie lekker! Cheesy fries vond ik ook lekker en de onionrings hmmm. De bitterballen werden ook erg gewaardeerd. Super blij dat mr. Vegan Foodbar is geopend. Ga zo door!!!! Tot een volgende keer.

Florian Kloppmann
11 mei 2022
Lisanne
9 mei 2022

Snelle bezorging, erg lekkere burger en zoete aardappel friet. Zeker voor herhaling vatbaar!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Bo
8 mei 2022

Lekker maar erg jammer om 8 euro te betalen voor een bakje patat met een halve theelepel rendang erover... Ik zou hier niet snel over zeuren maar er was niet eens een stuk rendang te vinden behalve hele kleine kruimels ervan.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Jochem
4 mei 2022

Erg lekker, en zeer vriendelijk personeel . Zeker een aanrader!

Nienke
3 mei 2022

Snelle bezorging en heerlijke burger

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Zuza
2 mei 2022

Very fast and tasty. Will definitely order again

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Rosa
2 mei 2022

Heerlijk en snel bezorgd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Niels
2 mei 2022
Robin
2 mei 2022
Juulke
30 april 2022

Top!

Tammy
30 april 2022
Renate Koning
30 april 2022

De vegan kapsalon is echt meeeeega lekker. Bezorging weer super snel, zelfs té snel haha.

Eelke A
28 april 2022

Uitstekend de happies!

Peter Wijma
27 april 2022

Snel, vers en goed!

Youri
25 april 2022

Broodje vind ik niet bij jullie passen met zo'n kleur. Vegan moet wel wat gezond zijn maar dit schrok me wel af. Vegan mayo mag iets dikker, verder niks aan te merken.

Saskia
25 april 2022

Precies op tijd en onwijs lekker gegeten!!

Sterre
25 april 2022

Heerlijk eten en snel bezorgd!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

nina
24 april 2022

Lekker en snel. Allergenen kunnen wat duidelijker; er zaten gefruite uitjes (waar gluten in zit) op onze bowl terwijl hij geen gluten zou bevatten, dus de persoon met glutenallergie kon hem niet eten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Maaike
24 april 2022

Erg lekker en precies op de aangegeven bezorgtijd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Wesley pechler
24 april 2022

Hotdog was heerlijk, burger was lekker. Maar de tempeh bowl… zag er beter uit dan hij smaakte. Broccoli was snotterig/te lang gekookt, teveel rijst die erg plakte en niet lekker was, bloemkool mooi geel gekruid maar zat geen smaak aan.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Judith
24 april 2022

Goeie portie en heerlijk eten. Ook erg snel bezorgd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Alice Hembrow
24 april 2022

Vandaag besteld voor zsm, niks op de (snelheid van de) bezorging aan te merken!! Zelfs 20 minuut vóór de verwachte tijd al bezorgd. De studenten menu was geslaagd, BBQ Chic'n burger was lekker en vulde goed, patat erg lekker en de drinken ook. Goede prijs/kwaliteit/hoeveelheid verhouding. Alleen de sushi bowl was toch best teleurstellend. Grote portie (plus punt) maar de avocado was niet eens rijp, hartstikke hard om in te bijten, en anders was het gewoon niet heel bijzonder. Bij een sushi bowl verwacht ik sushi rijst, lekker in azijn. Dit was gewone rijst zonder smaak erin. En de dressing, wasabi-soja? Die smaken heb ik er niet uit.kunnen halen. Was meer een soort mayo? Dus dat voegde helaas niet veel toe aan de sushi bowl. Een dure, nietzeggende gerecht voor 13 euro. Wij hebben besteld met korting (gelukkig) maar persoonlijk weet ik niet of ik opnieuw zou bestellen. Dus een eerlijke, teleurstellende 3 sterren.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Youri
24 april 2022

Burgers en kapsalons waren top, service was top, zeker aan te raden!!!

Fleur
23 april 2022

Eerste keer vegan voor mij, ben enorm verrast hoe lekker het was. Snelle bezorging en vriendelijk personeel, zeker tot de volgende keer!

Em
23 april 2022

Super lekker eten en al klaar toen ik het kwam halen!

Christine
23 april 2022

Het was super lekker! Goede porties en snelle bezorging!

Arnie
22 april 2022

Nu 2 keer hier gegeten en in beide gevallen was het heel goed. De burger was goed belegd met voldoende saus en de patat was lekker krokant.

Lisa
22 april 2022

Ik en mijn vriend hebben hier 4 keer besteld binnen de eerste week na de opening. Holy shit het is super lekker, goedkoper dan de meeste veganistisch eten en biedt een enorme variatie.

Gwen
21 april 2022
Katarina
21 april 2022

Heel erg lekker!

Nora
21 april 2022

Heerlijk!

Aafke
21 april 2022

BBQ Chic'n burger: 10/10 Sushi bowl: 10/10 Van de vorige keer: Classic Mr. Vegan Burger: 10/10

Sil
21 april 2022

De burger was lekker, frietjes ook. Ik had voor het bestellen een review gelezen dat de porties wat klein zijn, maar dit is totaal niet waar! Goed vullend. Ook het personeel was aardig. Ik kom hier zeker terug.

Laila
20 april 2022

Super lekker en snelle bezorging. Heel blij mee!

Veronica
19 april 2022

Best vegan hotdogs in town :)

M.
19 april 2022
John
18 april 2022

Lekker eten! Heerlijk dat alles vegan en gewoon goed is. Volgende keer weer!

Renate Koning
18 april 2022

Super veel keuze en meeega snelle bezorging

Teun
18 april 2022

Smaakt uitstekend, uiteraard geheel plantaardig, en tof jong personeel!

Max Wanders
17 april 2022

Supersnel klaar & leuk personeel. Kijk ernaar uit om te kunnen eten in het restaurant zelf!

Aafke
17 april 2022

Holy shit een vegan zaak in Groningen met awesome eten die ook nog in Beijum bezorgt!

Bart Zegeling
17 april 2022

Fantastisch eten voor een goede prijs

Anoniem
16 april 2022

Heerlijke burger, en vriendelijk personeel

SP
16 april 2022

We hadden de Gooische burger, de kapsalon en zoete aardappelfriet. Alles was goed warm en smaakte ook goed!

Reinder
16 april 2022
Melissa
16 april 2022

Lekker eten, groot gevarieerd aanbod! Zowel gezond als minder gezond :) ideaal als we geen zin hebben in koken. Het was ook op tijd!

Alynda
16 april 2022

Het was heerlijk👌 maar de hoeveelheid patatjes was zeer tragisch voor de prijs, bakje was half leeg. Dat doen we niet weer

Christiaan Kuiper
15 april 2022

Bezorging tien minuten eerder dan verwacht. Lekkere burger en goede friet, proefde vers. Curry ook lekker maar qua portie minder dan je van de Indiaas of Chinees wellicht gewend bent.

Anniek
15 april 2022

Was heerlijk! Lekkere burger, leuk dat het roze is. Zo fijn dat alles vegan is. De onion rings waren echt perfect gebakken super lekker.

jasmin
15 april 2022

your food was so good? absolutely amazing. 10/10 love it. will be coming here many times. literally one of the best things I've put in my mouth.

Jase
15 april 2022

Het eten was heerlijk!

C.
15 april 2022

Loved the kapsalon, really nice cheesy sauce. But the shwarma was too dry. No even distribution, just biting through cucumber, and the never-ending bites of only meat and small amount of sauce. If I could give advice for the shwarma it would be less meat, more veggies in all layers of it!

Eelke A
14 april 2022

Heerlijk eten en op tijd geleverd!

David
14 april 2022

Lekkere (en kleurrijke) burgers en friet voor niet al te veel geld, als je voor de studentendeal gaat. Alleen wanneer je de burgers met andere vegan burgers in de stad vergelijkt, zou de smaak en kwaliteit nog iets interessanter/beter kunnen.

Alynda
14 april 2022

Het eten was echt super en het was top dat ik op verzoek de gefrituurde uienringen erbij kreeg op de burger 👌 De bezorger was een half uur eerder dan aangekondigd, wat natuurlijk fijn kan zijn maar ook onhandig als je er rekening mee houdt qua onder de douche staan 😉 dus 2 sterren minder vanwege, hopelijk wordt de inschatting nog adequater!

Tim
14 april 2022

Erg lekkere gerechten. Smaken zijn gebalanceerd, uitgekiend en verrassend. Wij komen snel terug voor de vele andere gerechten! Heerlijk gegeten en absolute aanrader!

A3
13 april 2022
Marjolein
13 april 2022

Super netjes verpakt en heerlijk gegeten! Alleen jammer dat we de gewonen bitterballen kregen ipv de Thaise die we besteld hadden.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Julian
12 april 2022

Buitengewoon goed, was eerst sceptisch over “vegan snacks” maar ik ben zeer tevreden over de smaak en kwaliteit

Charlotte
12 april 2022

Heerlijk eten, goede kwaliteit/prijs verhouding, en ook nog snel bezorgd!

Ivar
12 april 2022

Heerlijke burger, lekker bolletje, goede saus en fenomenale banana-pie. Klein puntje van kritiek: één schijfje tomaat is wat karig op een burger, en wat servetjes waren ook welkom geweest. Ik kom zeker terug!

B
12 april 2022
Tessa
11 april 2022

Super snel bezorgd in een buitenwijk en echt een heerlijke burger, knapperige frietjes met lekkere vegan mayo! Voor herhaling vatbaar!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Iris v schoonhoven
11 april 2022

Ontzettend goede service en vriendelijke mensen en heeeerlijk eten!

Myrthe
11 april 2022

Super lekker gegeten & heel erg vriendelijk personeel! Tot de volgende keer!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Hermannos
10 april 2022

Lekker eten, snelle en vriendelijke levering. Eindelijk een vegan foodbar in Groningen!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Huize Microwok
10 april 2022

De bestelling werd binnen een prima tijd bezorgd! De patat was lekker warm en knapperig, maar er zat wel echt heel veel zout op :) verder waren de Vegan kaassaus en de vegan bacon op de cheesy fries echt top! Heel lekker! De burger had een lekker broodje en lekkere verse groente, maar er zat nauwelijks (bbq)saus op, waardoor het geheel vrij droog was. Voor mijn gevoel hebben vegan burgers snel wat meer saus nodig, aangezien de burger zelf al snel aan de droge kant is. De vegan Mayo bij de patat was ook heel Chill! Leuke nieuwe aanwinst voor de stad :) lekker bezig! Groetjes!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Sterre
10 april 2022

Heerlijk gegeten! Snelle bezorging, goeie patatjes, sausjes en een lekkere burger.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Bram van Gulik
10 april 2022

Heerlijk eten en een snelle, vlotte service. Vijf sterren!

Hanna
9 april 2022

Eten was echt chill. Alleen niet heel warm meer door bezorging. Anyway, bestel zeker weer :D

Max
9 april 2022

Heerlijk!