Reviews from Mr. Vegan Foodbar Groningen

Recent reviews

5.0
Marl
Today

Prima!

Nicole
23 September 2022

Gevaarlijk lekker!! ;-)

Anoniem
21 September 2022

De sweet hot dog is amazing, also I keep ordering with you guys for the onion rings

Sarah
20 September 2022

Ongelooflijk lekkere vegan kapsalon, kan het iedereen aanraden om een keer te proeven. Ook de burger beviel uitstekend. We geven het een 10!

Luke
18 September 2022

Goede burger! Bestelling duurde wat langer, maar de bezorger was vriendelijk

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

PS
17 September 2022

Koud

Ester
14 September 2022

Hartstikke lekkere burgers en dito patatjes! Zien er ook prachtig uit op de gekleurde broodjes. Vrij snel geleverd ook, helaas toch behoorlijk afgekoeld. Maar ik bestel zeker weer

sander
12 September 2022

veel kwaliteiten te vinden van een ‘traditionele’ snackbar. het bolletje van mijn kroket was bij voorbeeld tering droog, maar ik ben juist fan. lang leve dierenleed-vrije snacks!!!

Merel
9 September 2022

Lekker eten, grote hoeveelheden. Alleen iets te veel saus op de hamburger. Voor de rest was het erg goed!!

Eelke Aptroot
8 September 2022

Was heerlijk!

Ronald
6 September 2022

Eten was verassende goed!

Petra
3 September 2022

Erg lekker en toffe kleur burgerbroodjes!

Dorien
31 August 2022

- veel en lekkere friet - burgers waren oké Maar waarom zo’n chemisch eng uitziend groen broodje?! :(((

Emma
27 August 2022
Laura
25 August 2022
Maarten Inklaar
22 August 2022

Heerlijk gegeten, goed nagedacht over de verpakkingen en een vriendelijke bezorger!

D
19 August 2022

The best fast food in Groningen

Emma
17 August 2022
Freek
10 August 2022

Helaas was onze bestelling niet compleet, het drinken miste. Het eten was fantastisch!

M
8 August 2022
Rene Boer
7 August 2022

Jammer dat er geen kleine salade bij de bestelling zit.

Franziska Winna
6 August 2022

very friendly staff! the food tasted really fresh!

Michiel
3 August 2022
Joke
2 August 2022

Heerlijk eten, goede porties. Prijs voor de snacks misschien iets aan de hoge kant. Maar wel goede kwaliteit en smaak. Fijn ook dat alles in papier en karton verpakt is.

CMM
2 August 2022
Lemon
31 July 2022

Delicious!

Rianne
31 July 2022
Martin
30 July 2022

Pita falafel en hamburger chicken besteld. Pita was niet meer dan falafel (beetje taai), komkommer, sla en een sausje. Burger idem. Niet bijzonder dus ! In mijn ogen moet je product bijzonder (lekker) zijn, zet het anders niet op je kaart! Volgende x gaan we ergens anders bestellen.

Linn
29 July 2022

Snel bereid en super lekker!

Eelke
26 July 2022

Prima hotdag, maar had nog wel spicier gemogen, wellicht met mosterd of curry.

Edward
25 July 2022

Lekker bananen cake! De seaweed burger is mijn favoriet, erg lekker. Net zoals de Japanse burger (seaweed). Ik zal nog een keertje de andere burgers en gerechten uit proberen. Ben zeer tevreden over de kwaliteit :)

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Eric
16 July 2022

Het duurde maar liefst 1,5 uur voor het eten bezorgd was. Maar het was wel enorm lekker. Wel jammer dat het zo lang duurde

Rob van Merle
10 July 2022

Hamburger laag half uit elkaar. Jammer dat er toch nog plastic gebruikt wordt

Irma
8 July 2022

Heerlijk eten!

Robby
7 July 2022
Eelke
5 July 2022

Goed belegde burger!

Shamira
1 July 2022
Franke
26 June 2022

Netjes verpakt, goed verzorgde porties, heerlijk gegeten en hele vriendelijke bezorger. Voor herhaling vatbaar als we weer in Groningen zijn!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

T
26 June 2022
Niels
25 June 2022

1 mayo vergeten maar de kwaliteit van het eten maakte dat meer dan goed

M
24 June 2022

Het was heerlijk!

Jubinka
23 June 2022

Netjes verzorgd, heerlijk gegeten. Volgende keer iets anders proberen.

Nick
23 June 2022

Smaakte erg goed, goeie service. Kom snel weer terug!

Eelke Aptroot
22 June 2022

Mmmm junkfood en precies op tijd klaar

Misha
19 June 2022

Lekker en kwalitatief goed eten!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Eelke Aptroot
18 June 2022

Was heerlijk!

Lin
17 June 2022
Anouk
15 June 2022

Heel erg lekker!!

Debby
15 June 2022

Erg lekker, de tijdelijke BBQ Chic'n Burger mag best permanent worden. Opmerkingen ook fijn opgevolgd. Top!

Anoniem
14 June 2022
Eelke Aptroot
13 June 2022

Was heerlijk!

Aïsha
12 June 2022

2e keer besteld. Weer super lekker. Stukje bananencake was ook zoo goed. Vaak vind ik dit soort "toetjes" bij restaurants erg tegenvallen. Dus de cake was een extra fijne verrassing

Suus
11 June 2022

Erg lekker en snel bezorgd ZEKER een aanrader

Alynda
6 June 2022

Heerlijk zoals altijd, alleen die zwarte broodjes zien er onappetijtelijk uit 🙊 Mss een idee om op het menu te zetten dat de seaweed burger crispy is? (Niet zoals dutch weed burger) dan had ik hem namelijk niet besteld, vind dat zelf niet lekker. Gewoon wat tips, keep it up!

Anoniem
4 June 2022

Heerlijke burger! De patat was helaas wel slap, vooral de zoete aardappel frietjes.

Lisa
3 June 2022

Heerlijke burgers en patat!

Aisha
3 June 2022

Gewoon top. Heerlijk gegeten en zag er ook nog heel mooi uit.

Iris
1 June 2022

Het eten was perfect!! Ik had een burger en zoete aardappel frietjes; allebei super lekker. Ook werd het helemaal optijd bezorgd.

Anouk
1 June 2022

We hadden vier verschillende burgers, allemaal lekker, maar The Future Burger was wel echt duidelijk favoriet :)

Vrieling
25 May 2022

Top

Rick
25 May 2022

Super lekker gegeten, eten ziet top uit en is met veel zorg gemaakt. Uiterst vriendelijk personeel ook!

Hanna
21 May 2022

Heerlijk eten voor een goede prijs en goede bezorging! Een verbeterpunt: de hoeveelheid kapsalon vonden we wat weinig. :-) gelukkig konden we de friet met elkaar delen zodat niemand hongerig de eettafel verliet. Beveel deze foodbar zeker aan!

Liam
20 May 2022

Food was very tasty and delivered in a good condition. Very good vegan junk food, and I would definitely recommend it to others. Only complaint is that the portion of fries feels a little small for the price listed.

José Udinga
19 May 2022
S.
17 May 2022

Lekker eten, vriendelijk personeel, op tijd klaar. Top!

Vrieling
16 May 2022

Lekker, patat was wat slof

Manon
16 May 2022

In eerste instantie was de verkeerde burger bezorgd (kan gebeuren natuurlijk) en toen we daarover belde maakte ze er geen probleem van en bezorgde ze zo snel moggelijk de goede burger, en toen kregen we er zelfs gratis dessert bij! Al het eten was van hoge kwaliteit en super lekker, we gaan hier zeker vaker bestellen

Emily
15 May 2022

Ik vond de saus en de falafel van de falafel bowl best wel pittig en dat stond er helaas niet in de beschrijving - zonder saus was de bowl iets smaakloos.

Jubinka
12 May 2022

Heerlijke taart, hoogtepunt bananapie, wat was ie lekker! Cheesy fries vond ik ook lekker en de onionrings hmmm. De bitterballen werden ook erg gewaardeerd. Super blij dat mr. Vegan Foodbar is geopend. Ga zo door!!!! Tot een volgende keer.

Florian Kloppmann
11 May 2022
Lisanne
9 May 2022

Snelle bezorging, erg lekkere burger en zoete aardappel friet. Zeker voor herhaling vatbaar!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Bo
8 May 2022

Lekker maar erg jammer om 8 euro te betalen voor een bakje patat met een halve theelepel rendang erover... Ik zou hier niet snel over zeuren maar er was niet eens een stuk rendang te vinden behalve hele kleine kruimels ervan.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Jochem
4 May 2022

Erg lekker, en zeer vriendelijk personeel . Zeker een aanrader!

Nienke
3 May 2022

Snelle bezorging en heerlijke burger

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Zuza
2 May 2022

Very fast and tasty. Will definitely order again

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Rosa
2 May 2022

Heerlijk en snel bezorgd

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Niels
2 May 2022
Robin
2 May 2022
Juulke
30 April 2022

Top!

Tammy
30 April 2022
Renate Koning
30 April 2022

De vegan kapsalon is echt meeeeega lekker. Bezorging weer super snel, zelfs té snel haha.

Eelke A
28 April 2022

Uitstekend de happies!

Peter Wijma
27 April 2022

Snel, vers en goed!

Youri
25 April 2022

Broodje vind ik niet bij jullie passen met zo'n kleur. Vegan moet wel wat gezond zijn maar dit schrok me wel af. Vegan mayo mag iets dikker, verder niks aan te merken.

Saskia
25 April 2022

Precies op tijd en onwijs lekker gegeten!!

Sterre
25 April 2022

Heerlijk eten en snel bezorgd!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

nina
24 April 2022

Lekker en snel. Allergenen kunnen wat duidelijker; er zaten gefruite uitjes (waar gluten in zit) op onze bowl terwijl hij geen gluten zou bevatten, dus de persoon met glutenallergie kon hem niet eten.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Maaike
24 April 2022

Erg lekker en precies op de aangegeven bezorgtijd

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Wesley pechler
24 April 2022

Hotdog was heerlijk, burger was lekker. Maar de tempeh bowl… zag er beter uit dan hij smaakte. Broccoli was snotterig/te lang gekookt, teveel rijst die erg plakte en niet lekker was, bloemkool mooi geel gekruid maar zat geen smaak aan.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Judith
24 April 2022

Goeie portie en heerlijk eten. Ook erg snel bezorgd

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Alice Hembrow
24 April 2022

Vandaag besteld voor zsm, niks op de (snelheid van de) bezorging aan te merken!! Zelfs 20 minuut vóór de verwachte tijd al bezorgd. De studenten menu was geslaagd, BBQ Chic'n burger was lekker en vulde goed, patat erg lekker en de drinken ook. Goede prijs/kwaliteit/hoeveelheid verhouding. Alleen de sushi bowl was toch best teleurstellend. Grote portie (plus punt) maar de avocado was niet eens rijp, hartstikke hard om in te bijten, en anders was het gewoon niet heel bijzonder. Bij een sushi bowl verwacht ik sushi rijst, lekker in azijn. Dit was gewone rijst zonder smaak erin. En de dressing, wasabi-soja? Die smaken heb ik er niet uit.kunnen halen. Was meer een soort mayo? Dus dat voegde helaas niet veel toe aan de sushi bowl. Een dure, nietzeggende gerecht voor 13 euro. Wij hebben besteld met korting (gelukkig) maar persoonlijk weet ik niet of ik opnieuw zou bestellen. Dus een eerlijke, teleurstellende 3 sterren.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Youri
24 April 2022

Burgers en kapsalons waren top, service was top, zeker aan te raden!!!

Fleur
23 April 2022

Eerste keer vegan voor mij, ben enorm verrast hoe lekker het was. Snelle bezorging en vriendelijk personeel, zeker tot de volgende keer!

Em
23 April 2022

Super lekker eten en al klaar toen ik het kwam halen!

Christine
23 April 2022

Het was super lekker! Goede porties en snelle bezorging!

Arnie
22 April 2022

Nu 2 keer hier gegeten en in beide gevallen was het heel goed. De burger was goed belegd met voldoende saus en de patat was lekker krokant.

Lisa
22 April 2022

Ik en mijn vriend hebben hier 4 keer besteld binnen de eerste week na de opening. Holy shit het is super lekker, goedkoper dan de meeste veganistisch eten en biedt een enorme variatie.

Gwen
21 April 2022
Katarina
21 April 2022

Heel erg lekker!

Nora
21 April 2022

Heerlijk!

Aafke
21 April 2022

BBQ Chic'n burger: 10/10 Sushi bowl: 10/10 Van de vorige keer: Classic Mr. Vegan Burger: 10/10

Sil
21 April 2022

De burger was lekker, frietjes ook. Ik had voor het bestellen een review gelezen dat de porties wat klein zijn, maar dit is totaal niet waar! Goed vullend. Ook het personeel was aardig. Ik kom hier zeker terug.

Laila
20 April 2022

Super lekker en snelle bezorging. Heel blij mee!

Veronica
19 April 2022

Best vegan hotdogs in town :)

M.
19 April 2022
John
18 April 2022

Lekker eten! Heerlijk dat alles vegan en gewoon goed is. Volgende keer weer!

Renate Koning
18 April 2022

Super veel keuze en meeega snelle bezorging

Teun
18 April 2022

Smaakt uitstekend, uiteraard geheel plantaardig, en tof jong personeel!

Max Wanders
17 April 2022

Supersnel klaar & leuk personeel. Kijk ernaar uit om te kunnen eten in het restaurant zelf!

Aafke
17 April 2022

Holy shit een vegan zaak in Groningen met awesome eten die ook nog in Beijum bezorgt!

Bart Zegeling
17 April 2022

Fantastisch eten voor een goede prijs

Anoniem
16 April 2022

Heerlijke burger, en vriendelijk personeel

SP
16 April 2022

We hadden de Gooische burger, de kapsalon en zoete aardappelfriet. Alles was goed warm en smaakte ook goed!

Reinder
16 April 2022
Melissa
16 April 2022

Lekker eten, groot gevarieerd aanbod! Zowel gezond als minder gezond :) ideaal als we geen zin hebben in koken. Het was ook op tijd!

Alynda
16 April 2022

Het was heerlijk👌 maar de hoeveelheid patatjes was zeer tragisch voor de prijs, bakje was half leeg. Dat doen we niet weer

Christiaan Kuiper
15 April 2022

Bezorging tien minuten eerder dan verwacht. Lekkere burger en goede friet, proefde vers. Curry ook lekker maar qua portie minder dan je van de Indiaas of Chinees wellicht gewend bent.

Anniek
15 April 2022

Was heerlijk! Lekkere burger, leuk dat het roze is. Zo fijn dat alles vegan is. De onion rings waren echt perfect gebakken super lekker.

jasmin
15 April 2022

your food was so good? absolutely amazing. 10/10 love it. will be coming here many times. literally one of the best things I've put in my mouth.

Jase
15 April 2022

Het eten was heerlijk!

C.
15 April 2022

Loved the kapsalon, really nice cheesy sauce. But the shwarma was too dry. No even distribution, just biting through cucumber, and the never-ending bites of only meat and small amount of sauce. If I could give advice for the shwarma it would be less meat, more veggies in all layers of it!

Eelke A
14 April 2022

Heerlijk eten en op tijd geleverd!

David
14 April 2022

Lekkere (en kleurrijke) burgers en friet voor niet al te veel geld, als je voor de studentendeal gaat. Alleen wanneer je de burgers met andere vegan burgers in de stad vergelijkt, zou de smaak en kwaliteit nog iets interessanter/beter kunnen.

Alynda
14 April 2022

Het eten was echt super en het was top dat ik op verzoek de gefrituurde uienringen erbij kreeg op de burger 👌 De bezorger was een half uur eerder dan aangekondigd, wat natuurlijk fijn kan zijn maar ook onhandig als je er rekening mee houdt qua onder de douche staan 😉 dus 2 sterren minder vanwege, hopelijk wordt de inschatting nog adequater!

Tim
14 April 2022

Erg lekkere gerechten. Smaken zijn gebalanceerd, uitgekiend en verrassend. Wij komen snel terug voor de vele andere gerechten! Heerlijk gegeten en absolute aanrader!

A3
13 April 2022
Marjolein
13 April 2022

Super netjes verpakt en heerlijk gegeten! Alleen jammer dat we de gewonen bitterballen kregen ipv de Thaise die we besteld hadden.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Julian
12 April 2022

Buitengewoon goed, was eerst sceptisch over “vegan snacks” maar ik ben zeer tevreden over de smaak en kwaliteit

Charlotte
12 April 2022

Heerlijk eten, goede kwaliteit/prijs verhouding, en ook nog snel bezorgd!

Ivar
12 April 2022

Heerlijke burger, lekker bolletje, goede saus en fenomenale banana-pie. Klein puntje van kritiek: één schijfje tomaat is wat karig op een burger, en wat servetjes waren ook welkom geweest. Ik kom zeker terug!

B
12 April 2022
Tessa
11 April 2022

Super snel bezorgd in een buitenwijk en echt een heerlijke burger, knapperige frietjes met lekkere vegan mayo! Voor herhaling vatbaar!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Iris v schoonhoven
11 April 2022

Ontzettend goede service en vriendelijke mensen en heeeerlijk eten!

Myrthe
11 April 2022

Super lekker gegeten & heel erg vriendelijk personeel! Tot de volgende keer!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Hermannos
10 April 2022

Lekker eten, snelle en vriendelijke levering. Eindelijk een vegan foodbar in Groningen!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Huize Microwok
10 April 2022

De bestelling werd binnen een prima tijd bezorgd! De patat was lekker warm en knapperig, maar er zat wel echt heel veel zout op :) verder waren de Vegan kaassaus en de vegan bacon op de cheesy fries echt top! Heel lekker! De burger had een lekker broodje en lekkere verse groente, maar er zat nauwelijks (bbq)saus op, waardoor het geheel vrij droog was. Voor mijn gevoel hebben vegan burgers snel wat meer saus nodig, aangezien de burger zelf al snel aan de droge kant is. De vegan Mayo bij de patat was ook heel Chill! Leuke nieuwe aanwinst voor de stad :) lekker bezig! Groetjes!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Sterre
10 April 2022

Heerlijk gegeten! Snelle bezorging, goeie patatjes, sausjes en een lekkere burger.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Bram van Gulik
10 April 2022

Heerlijk eten en een snelle, vlotte service. Vijf sterren!

Hanna
9 April 2022

Eten was echt chill. Alleen niet heel warm meer door bezorging. Anyway, bestel zeker weer :D

Max
9 April 2022

Heerlijk!